• вто. Мар 28th, 2023

Буџет за 2022

  • Home
  • ГРАДОНАЧАЛНИКОТ МУЦУНСКИ ГО ПРЕЗЕНТИРАШЕ БУЏЕТОТ ЗА 2022 ГОДИНА

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ МУЦУНСКИ ГО ПРЕЗЕНТИРАШЕ БУЏЕТОТ ЗА 2022 ГОДИНА

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, денеска пред новинарите и претставниците на бизнис секторот го презентираше развојниот буџет за 2022 година на општината. Развојниот буџет за 2022 година на Општина…