• чет. Мар 30th, 2023

Б40

  • Home
  • Мостови на пријателство, соработка и солидарност меѓу градовите (Б40)

Мостови на пријателство, соработка и солидарност меѓу градовите (Б40)

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, се обрати на основањето на Б40 мрежата на градови од Балканот (B40 Balkan cities network) во рамки на самитот што денеска и утре се…