• сре. Мар 29th, 2023

"вакцинални пасоши"

  • Home
  • ЕУ ГО ПРЕЗЕНТИРАШЕ ПРЕДЛОЖЕНИОТ “КОВИД ПАСОШ”, ШТО БИ МОЖЕЛ ДА ГО ОЛЕСНИ ПАТУВАЊЕТО ОВА ЛЕТО

ЕУ ГО ПРЕЗЕНТИРАШЕ ПРЕДЛОЖЕНИОТ “КОВИД ПАСОШ”, ШТО БИ МОЖЕЛ ДА ГО ОЛЕСНИ ПАТУВАЊЕТО ОВА ЛЕТО

Како процесот на вакцинација се забрзува насекаде во светот, многу земји почнуваат да размислуваат како да им овозможат на вакцинираните граѓани полесно да патуваат и да можат да одат на…