• пет. Јун 2nd, 2023

валенсија

  • Home
  • Како изгледа клупа од пластични капачиња?

Како изгледа клупа од пластични капачиња?

Дали сте слушнале за тактички урбанизам? Тоа претставува пристап со кој се прават мали работи коишто го подобруваат градот забележително. Таков пример ни доаѓа од од шпанскиот град, Валенсија, каде…

НАЈЗДРАВИТЕ МЕСТА ЗА ЖИВЕЕЊЕ ВО СВЕТОТ

Експерти ги рангирале најздравите градови и држави во светот, според добра храна, социјален живот и квалитетен јавен транспорт. Направен е список со 20 најздрави места на живеење во светот. Извештајот…