• пет. Мар 24th, 2023

велосипедизам

  • Home
  • ВЕЛО Е КОГА ИМА СÈ – ГРАДОТ СКОПЈЕ СО КАМПАЊА ЗА ПРОМОВИРАЊЕ ВЕЛОСИПЕДИЗАМ

ВЕЛО Е КОГА ИМА СÈ – ГРАДОТ СКОПЈЕ СО КАМПАЊА ЗА ПРОМОВИРАЊЕ ВЕЛОСИПЕДИЗАМ

На повеќе локации во Скопје деновиве се поставени билборди кои ги поттикнуваат граѓаните да го изберат велосипедот како најздраво, најбрзо и најпаметно превозно средство во градска средина. Градот Скопје во…

Општина Аеродром го промовира велосипедизмот како здрав начин на живот

Општина Аеродром заедно со наставниците по физичко образование и ученици од сите училишта денеска го промовираа велосипедизмот како спортска активност од која сите имаме повеќе придобивки. Учениците возеа велосипеди тргнувајќи…