• вто. Мар 28th, 2023

велосипеди

  • Home
  • Аплицирајте за субвенции за велосипеди!

Аплицирајте за субвенции за велосипеди!

Општина Аеродром по повод Светскиот ден на велосипедoт, објави оглас во кој ги повикува граѓаните да аплицираат за субвенции за велосипеди, а јавниот повик почна од вчера, 2 јуни, и ќе…

СКОПЈЕ ПОБОГАТО ЗА НАД 3.000 НОВИ ВЕЛОСИПЕДИ – СЕ ИСЦРПИЈА СИТЕ СРЕДСТВА ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ

Поради големата заинтересираност на граѓаните за субвенциите за купување нови велосипеди и исполнување на предвидените средства, Градот Скопје известува дека овој јавен повик е затворен. Јавниот повик беше објавен на…

ЈАВЕН ОГЛАС ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ ВО КАРПОШ

Објавен е јавниот оглас за субвенционирање на купување нови велосипеди за жителите од општина Карпош (https://karpos.gov.mk/wp-content/uploads/2017/08/Javen-povik-za-velosipedi-07.05.2021.pdf) Акцијата започнува од денеска и ќе бидат доделени субвенции на граѓани кои  ќе купат нов…

ОД ДЕНЕСКА АПЛИЦИРАЈТЕ ЗА СУБВЕНЦИИ ЗА ВЕЛОСИПЕДИ И ЕЛЕКТРИЧНИ ТРОТИНЕТИ ОД ГРАД СКОПЈЕ

Градот Скопје денеска ги објави повиците за доделување субвенции за купување велосипеди и електрични тротинети во 2021 година. Аплицирањето на овие повици ќе биде онлајн. Граѓаните ќе можат да доставуваат…