• вто. Мар 28th, 2023

вендинг машини

  • Home
  • Како до успешно спроведување на новиот концепт на отпадот?

Како до успешно спроведување на новиот концепт на отпадот?

„И Тетово се приклучува на градовите кои имаат повратни вендинг машини. Од таму амбалажниот отпад, низ процесот на рециклирање ќе може да се искористи како секундарна суровина. А ќе добие…

Вендинг машините се исчекор пред новите посилни обврски предвидени во новото законодавство за отпад

Министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини,  денеска заедно со ПАКОМАК, амбасадорката на Швајцарија и директорот на ВЕРО маркетите ја промовираше  долго очекуваната вендинг машини, која веќе од…