• пет. Мар 31st, 2023

Весна Кираџиева

  • Home
  • Левица во советите – Весна Кираџиева за Аеродром

Левица во советите – Весна Кираџиева за Аеродром

Весна Кираџиева е кандидатка за градоначалник на општина Аеродром, од партијата Левица. Претставуваме еден дел од капиталните проекти за оваа општина. Програмата на Весна Кираџиева и Левица за Аеродром се…