• чет. Мар 30th, 2023

ВЕЧЕРИ НА ЖЕНСКИ ПРАВА 2022

  • Home
  • АКТИВНОСТИ СО СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА НА ГРАД СКОПЈЕ ВО РАМКИ НА НАСТАНОТ „ВЕЧЕРИ НА ЖЕНСКИ ПРАВА 2022“

АКТИВНОСТИ СО СРЕДНИТЕ УЧИЛИШТА НА ГРАД СКОПЈЕ ВО РАМКИ НА НАСТАНОТ „ВЕЧЕРИ НА ЖЕНСКИ ПРАВА 2022“

Град Скопје и UNWOMEN – Тело на Обединетите Нации за родова рамноправност и зајакнување на жената и годинава го организираат 13 – то издание на настанот „Вечери на женски права…