• сре. Мар 29th, 2023

висечки мост

  • Home
  • ПРВИОТ ВИСЕЧКИ МОСТ ВО СКОПЈЕ ЌЕ ПОВРЗУВА ПОВЕЌЕ ГРАДСКИ ОПШТИНИ

ПРВИОТ ВИСЕЧКИ МОСТ ВО СКОПЈЕ ЌЕ ПОВРЗУВА ПОВЕЌЕ ГРАДСКИ ОПШТИНИ

Изградбата на новиот висечки мост на улицата Љубљанска во скопската општина Карпош е во тек. Увид во градежните работи на овој значаен инфраструктурен објект денеска изврши градоначалникот Петре Шилегов. Покрај…