• саб. Јун 3rd, 2023

Влае

  • Home
  • ПОТПИШАН Е ДОГОВОРОТ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ПЛОЧНИКОТ ВО ПОРТА ВЛАЕ

ПОТПИШАН Е ДОГОВОРОТ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ПЛОЧНИКОТ ВО ПОРТА ВЛАЕ

Градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев денеска го потпиша договорот за регулирање на меѓусебните права и обврски, во врска со изведба на проектот: „Партерно уредување – реконструкција на пешачка зона…