• чет. Јун 1st, 2023

Галичица

  • Home
  • Реконструкцијата на патот преку националниот парк „Галичица“

Реконструкцијата на патот преку националниот парк „Галичица“

Заев и Бочварски на стартот на реконструкцијата на патот преку националниот парк „Галичица“: После 50 години се обновува патната врска која ги поврзува убавините на Преспа и Охрид „Освен што…