• чет. Мар 30th, 2023

"гастро-острови"

  • Home
  • “ГАСТРО-ОСТРОВИ”: ВИЕНА ЌЕ ИНВЕСТИРА 2,8 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ПРОЕКТ ЗА РЕСТОРАНИ СО ГРАДИНИ

“ГАСТРО-ОСТРОВИ”: ВИЕНА ЌЕ ИНВЕСТИРА 2,8 МИЛИОНИ ЕВРА ВО ПРОЕКТ ЗА РЕСТОРАНИ СО ГРАДИНИ

Градот Виена е подготвен да инвестира 2,8 милиони евра за отворање на таканаречени “гастро-острови”, изјави градоначалникот Михаел Лудвиг на прес-конференција. Под “гастро-островите” се мисли на површини со кафулиња и ресторани…