• сре. Мар 29th, 2023

Гевгелија

  • Home
  • Ќе се чисти депонијата за цврст комунален отпад во Гевгелија

Ќе се чисти депонијата за цврст комунален отпад во Гевгелија

Државниот секретар во Министерството за животна средина и просторно планирање Каја Шукова, оствари работна средба со директорот на ЈКП „Комуналец“ од Гевгелија Златко Зумров и претставниците на компанијата Building-Development Holding…