• пет. Мар 31st, 2023

генерално чистење

  • Home
  • Започна генералното чистење на општина Кисела Вода

Започна генералното чистење на општина Кисела Вода

Од утринава во населбата Расадник интензивно се работи. Се мијат улиците, се перат плочниците и тротоарите, се метат паднатите лисја, се врши косење на нараснатите тревни површини, се чистат мини…