• пет. Мар 31st, 2023

Германија

  • Home
  • Автопат за велосипедисти? Областа Баден-Виртемберг (Германија) најави 20 нови велосипедски проекти

Автопат за велосипедисти? Областа Баден-Виртемберг (Германија) најави 20 нови велосипедски проекти

Минатата недела, локалните власти во Германската сојузна покраина, Баден-Виртемберг најавија дека имаат зелено светло од Федералното Министерството за транспорт за финансирање на 20 нови иницијативи за велосипедска инфраструктура. Вкупната должина…