• чет. Мар 30th, 2023

„Гола месечина“

  • Home
  • Од среда до недела „Гола месечина“

Од среда до недела „Гола месечина“

Tрадиционалниот фестивал на комедијата „Гола месечина“ ќе се одржи по осми пат. Ќе се одржи од 15 септември (среда) до 19 септември (недела). Ќе биде под отворено небо во Спортскиот центар „Ново…