• вто. Мар 28th, 2023

голема акција за чистење

  • Home
  • Чисти дворови, нови садници и бојадисани клупи, заврши втората голема акција за чистење во училиштата

Чисти дворови, нови садници и бојадисани клупи, заврши втората голема акција за чистење во училиштата

Општина Центар ја организираше втората голема акција за чистење и зазеленување на сите осум основни училишта во општината. Во акцијата се вклучија градоначалникот Горан Герасимовски, вработени од секторот за одржување…