• пет. Мар 31st, 2023

голема пролетна акција

  • Home
  • Во 10 скопски општини Град Скопје во координација со јавните претпријатија, спроведува голема пролетна акција

Во 10 скопски општини Град Скопје во координација со јавните претпријатија, спроведува голема пролетна акција

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска,  заедно со директорите на јавните претпријатија на Град Скопје и градоначалникот на Општина Кисела  Вода, Орце Ѓеогиевски, денеска, 21 март, го најавија  почетокот на…