• саб. Јун 3rd, 2023

Горан Герасимовски

  • Home
  • Најдоброто за Општина Центар – Горан Герасимовски

Најдоброто за Општина Центар – Горан Герасимовски

Во програмата Најдоброто за општина Центар се претставени 5 клучни проекти за општината во наредните 4 години. Накратко ја претставуваме програмата на Горан Герисмовски, кандидат за градоначалник од редовите на…