• пет. Мар 31st, 2023

градежен отпад

  • Home
  • ГРАДОТ СКОПЈЕ ЌЕ ПРОЦЕСУИРА И РЕЦИКЛИРА ГРАДЕЖЕН ОТПАД

ГРАДОТ СКОПЈЕ ЌЕ ПРОЦЕСУИРА И РЕЦИКЛИРА ГРАДЕЖЕН ОТПАД

Град Скопје, Смарт Ап (НВО во склоп на Скопје Лаб ) и ЈП Дрисла се  добитници на ИПА Проект за Управување со градежен отпад и негова повторна употреба. Вкупната вредност…