• сре. Мар 29th, 2023

„Градиме мостови“ -“Building Bridges Fund”

  • Home
  • ОСНОВЦИТЕ ОД КАРПОШ ГРАДАТ МУЛТИКУЛТУРНИ МОСТОВИ

ОСНОВЦИТЕ ОД КАРПОШ ГРАДАТ МУЛТИКУЛТУРНИ МОСТОВИ

Три партнер училишта, ООУ „Лазо Трповски“, ООУ „Аврам Писевски “ (од општина Карпош) и ООУ „Лириа“ (од општина Чаир), поддржани од организацијата „Младински центар за еднакви можности“, се обединија во…