• чет. Мар 30th, 2023

„Граѓанска платформа за следење на преговорите за поглавје 27“

  • Home
  • Промоција на првиот извештај во сенка за Поглавје 27

Промоција на првиот извештај во сенка за Поглавје 27

Почитувани, Ве покануваме да ја проследите промоцијата на првиот извештај во сенка за состојбата со усогласувањето и спроведувањето на законодавството за Поглавје 27 – животна средина и климатски промени во Македонија.…