• сре. Мар 29th, 2023

граѓански буџет за град Скопје

  • Home
  • Граѓански буџетски форум

Граѓански буџетски форум

Од Зелен Хуман Град најавуваат организирање на Граѓански буџетски форум. Известувањето во целост, подолу. 📢 Зелен Хуман Град наскоро ќе го организира овогодинешниот граѓански буџетски форум – настан на кој…