• пет. Мар 31st, 2023

граѓански буџет

  • Home
  • Граѓанскиот буџет на Талин за 2022, фокусиран на зеленило, надворешни спортови и рекреација

Граѓанскиот буџет на Талин за 2022, фокусиран на зеленило, надворешни спортови и рекреација

Локалните власти во Талин ги објавија резултатите од гласањето за граѓанскиот буџет на градот за 2022 година. Во суштина, граѓаните на Талин поддржале проекти кои ќе донесат повеќе зеленило во…