• сре. Мар 29th, 2023

ГУП на град Скопје

  • Home
  • „Нов ГУП за зелено и хумано Скопје”

„Нов ГУП за зелено и хумано Скопје”

ЗеленХуманГрад иницираше процес „Нов ГУП за зелено и хумано Скопје“, во кој се вклучија експерти од институциите, академијата, претприемништвото и граѓанскиот сектор. На 17 и 18 јануари, во текот на…

Работилница: Нов ГУП – планска програма за зелено и хумано Скопје

ЗЕЛЕН ХУМАН ГРАД организира дводневна работилница на 17 и 18 јануари во времетраење од 17:00 до 20:00 часот во салата за седници на Советот на Град Скопје во рамки на…

Скопје мора да биде ЗЕЛЕН ХУМАН ГРАД (I)!

Денес ќе го презентираме првиот дел од изборната програма на граѓанската иницијатива Зелен Хуман Град, како и на кандидатката за градоначалник Ана Петровска. Програмата не ЗХГ и Ана Петровска се…