• чет. Мар 30th, 2023

Данела Арсовска

  • Home
  • Чистење на депонии, Еко совет и намалување на паркинг услугите

Чистење на депонии, Еко совет и намалување на паркинг услугите

– Целиот сообраќаен хаос е нешто на кое му е потребно сеопфатно решение.  Нешто што прво ќе се реализира во првите 82 дена е градскиот Еко совет, место кое ќе…

За модерно Скопје – дел од програмата на Данела Арсовска

Издвојуваме дел од многуте проекти на Данела Арсовска, кандидатка за градоначалничка на Град Скопје. Претходно, ги видовме приоритетните проекти, но сега ќе се задржиме на еден дел, малку подетално. ТЕХНОЛОШКИ…

15+1 ПРИОРИТЕТНИ ПРОЕКТИ ЗА СКОПЈЕ

Од Изборната програма за Локални избори 2021 на независната кандидатка поддржана од ВМРО-ДПМНЕ, Данела Арсовска, ги издвојуваме 15+1 приоритени проекти за Скопје. Дел од нив веќе познати, но голем и…