• сре. Мар 22nd, 2023

Дарко Ристовски

  • Home
  • Левица во советите – Дарко Ристовски за Карпош

Левица во советите – Дарко Ристовски за Карпош

Дарко Ристовски е кандидат за градоначалник на општина Карпош, од партијата Левица. Претставуваме еден дел од капиталните проекти за оваа општина. Програмата на Дарко Ристовски и Левица за Карпош се…