• пет. Мар 31st, 2023

ДАЈТЕ МУЗИКА

  • Home
  • ГЛАСАЈТЕ ЗА “GREEN FORCES”! БРОЈ 18!

ГЛАСАЈТЕ ЗА “GREEN FORCES”! БРОЈ 18!

Оваа година на Детската евровизија, која ќе се одржи во Париз на 19 декември (недела), нашата земја гордо ќе ја претставуваат Анастасија, Кристина, Филип и Миха, четворицата тинејџери кои се…