• вто. Мар 28th, 2023

денот на жената

  • Home
  • МУДРИ МИСЛИ ВО ЧЕСТ НА ДЕНОТ НА ЖЕНАТА

МУДРИ МИСЛИ ВО ЧЕСТ НА ДЕНОТ НА ЖЕНАТА

Во чест на Денот на жената, го честитаме празникот на сите жени во светот, со познати цитати на една од основоположниците на овој празник, Клара Цеткин. “Кога мажите се тивки,…