• чет. Мар 30th, 2023

детска атлетика

  • Home
  • Детска атлетика за прв пат во Гази Баба

Детска атлетика за прв пат во Гази Баба

Во училишниот двор на ООУ “Григор Прличев” во н. Железара се оддржа за прв пат во Гази Баба спортскиот настан- детска атлетика, кој беше организиран во соработка со Атлетската федерација…