• вто. Мар 28th, 2023

Детска недела

  • Home
  • ДЕТСКА НЕДЕЛА ВО КАРПОШ: ЗА ПОСРЕЌНО ДЕТСТВО!

ДЕТСКА НЕДЕЛА ВО КАРПОШ: ЗА ПОСРЕЌНО ДЕТСТВО!

Основните училишта и детските градинки во општина Карпош ја одбележуваат Детска недела, која трае од 4. до 10. октовмри. Оваа година, оваа недела се организира под мотото: „Јас избирам здравје,…