• пет. Мар 31st, 2023

„Детска Радост“

  • Home
  • Преку проширување на капацитетот, градинката „Детска Радост“ сега може да згрижи 157 деца

Преку проширување на капацитетот, градинката „Детска Радост“ сега може да згрижи 157 деца

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска заедно со градоначалникот на Општина Струмица, Костадин Костадинов, денеска  ја посетија детската градинка „Детска Радост“, од оваа општина, којашто го прошири капацитетот…