• пет. Мар 24th, 2023

детски игралишта

  • Home
  • Во завршна фаза е целосна реконструкција на две детски игралишта во Кисела Вода

Во завршна фаза е целосна реконструкција на две детски игралишта во Кисела Вода

Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски денес изврши увид во состојбата на двете детски игралишта чија реконструкција е во завршна фаза.  Првото е лоцирано на улицата “Димо Хаџи Димов”. Поставени се сосема нови…

РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ДВЕ ИГРАЛИШТА ВО КАРПОШ

Службите на општина Карпош работат на реконструкција на уште две детски игралишта. Едно е на улица „Пелистерска“ во Карпош 3, а другото на улица „Букурешка“ во Тафталиџе 1. Имено, во…