• пет. Мар 31st, 2023

Дом на градежници

  • Home
  • ГРАД СКОПЈЕ ГО ОТВОРИ ЗЕЛЕНИОТ ПОКРИВ НА ДОМОТ НА ГРАДЕЖНИЦИ

ГРАД СКОПЈЕ ГО ОТВОРИ ЗЕЛЕНИОТ ПОКРИВ НА ДОМОТ НА ГРАДЕЖНИЦИ

Градот Скопје во соработка со УНДП го уреди вториот зелен покрив во строгиот центар на градот – покривот на Домот на културата „Кочо Рацин“, попознат како Домот на градежници. Според…