• пет. Мар 31st, 2023

дрвја наместо ѓубре

  • Home
  • Дрвја наместо ѓубре

Дрвја наместо ѓубре

Повеќе од 1500 дрвја ќе бидат засадени благодарение на кампањата за чистење на здружението “Паркови Малта.” Две дрвја за секој тон ѓубре Како дел од кампањата за кревање на свеста…