• чет. Мар 30th, 2023

Дупки

  • Home
  • Наскоро “Дупки” ќе биде посакувана локација за одмор и рекреација

Наскоро “Дупки” ќе биде посакувана локација за одмор и рекреација

Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски е задоволен од напредокот на работата во месноста Дупки. Тој денес изврши увид во градежните работи за расчистување на депонијата, со цел на ова место да се…