• сре. Мар 29th, 2023

Душко Весковски

  • Home
  • Најдоброто за општина Карпош – Душко Весковски

Најдоброто за општина Карпош – Душко Весковски

Во програмата Најдоброто за општина Карпош се претставени 5 клучни проекти за општината во наредните 4 години. Накратко ја претставуваме програмата на Душко Весковски, кандидат за градоначалник од редовите на…