• сре. Мар 29th, 2023

Европската недела на мобилност

  • Home
  • Започнува Европската недела на мобилност

Започнува Европската недела на мобилност

Денес, на 16ти септември, започнува Европската недела на мобилност 2021 и ќе трае до 22ри септември. Оваа година се одбележува 20-годишнината од почетоците на оваа иницијатива. Европската недела на мобилност…