• чет. Мар 30th, 2023

Европски главни градови за "smart" туризам

  • Home
  • Кои се Европските главни градови за “smart” туризам за 2022?

Кои се Европските главни градови за “smart” туризам за 2022?

Бордо (Франција) и Валенсија (Шпанија) се Европските главни градови за паметен “smart” туризам за 2022 година. Претставници од двата градови ќе ја примат наградата на формална церемонија. Таа ќе се…