• вто. Мар 28th, 2023

Европски градови 2021

  • Home
  • Кои се победниците за 2021 на наградите за Европски градови?

Кои се победниците за 2021 на наградите за Европски градови?

Секоја година, мрежата на Европски градови (Eurocities), одржува конференција фокусирана на специфична тема, каде европските лидери и политичари се собираат на едно место. Истовремено, се доделуваат и награди на одредени…