• саб. Јун 3rd, 2023

Европски град на дрвјата

  • Home
  • Виена со награда – Град на дрвјата

Виена со награда – Град на дрвјата

Минатата недела, Виена ја доби наградата “Град на дрвјата” за прилагодливост и иновативност во борбата против климатските промени. Наградата за Европски град на дрвјата ја добиле од Европскиот Совет на…