• пет. Мар 31st, 2023

езеро Треска

  • Home
  • Започна чистењето на големата депонија покрај езерото Треска во Општина Сарај

Започна чистењето на големата депонија покрај езерото Треска во Општина Сарај

Град Скопје започна со чистење на дивата депонија покрај езерото Треска во Општина Сарај. Оваа депонија се простира на површина од 10.000 метри квадратни со повеќе од 5.000 метри кубни…