• чет. Јун 1st, 2023

еколошки план

  • Home
  • УСВОЕН ЕКОЛОШКИОТ ПЛАН НА КАРПОШ ЗА 2021 ГОДИНА

УСВОЕН ЕКОЛОШКИОТ ПЛАН НА КАРПОШ ЗА 2021 ГОДИНА

Со планираните буџетски средства во вредност од 1.000.000 денари, општина Карпош ќе го реализира Локалниот еколошки акционен план (ЛЕАП 2) за 2021 година. Во таа насока, советниците од Карпош, во…