• пон. Јун 5th, 2023

еколошки проект

  • Home
  • Започнува спроведувањето на најголемиот еколошки проект во Скопје вреден 136 милиони евра

Започнува спроведувањето на најголемиот еколошки проект во Скопје вреден 136 милиони евра

Град Скопје и ЈП Водовод и канализација годинава започнуваат со реализација на проектот за изградба на Пречистителна станица за третман на отпадни води – Скопје, како најголем еколошки проект за…