• чет. Јун 1st, 2023

економски форум

  • Home
  • Нуредини: Во иднина ќе бидеме земја транзит за гас за другите земји

Нуредини: Во иднина ќе бидеме земја транзит за гас за другите земји

Атина, 11 мај 2021 (МИА) – Договорот меѓу С. Македонија и Грција за изградба на интерконекторот за гасно поврзување е 99 отсто подготвен и испратен до европските власти, истакнаа министрите…