• вто. Мар 28th, 2023

еко-елка

  • Home
  • ЕКО-ЕЛКА на ООУ ,,Гоце Делчев“- н. Илинден

ЕКО-ЕЛКА на ООУ ,,Гоце Делчев“- н. Илинден

Во пресрет на новогодишните празници учениците од основното училиште ,,Гоце Делчев’’ од населба Илинден изработија Еко-елка од пластични шишиња. За изработка на оваа елка со висина 3 m и дијаметар…