• пет. Мар 31st, 2023

еко-занимална

  • Home
  • СОЗДАДЕНА Е ПРВАТА ЕКО – ЗАНИМАЛНА ВО КАРПОШ

СОЗДАДЕНА Е ПРВАТА ЕКО – ЗАНИМАЛНА ВО КАРПОШ

Клацкалки од еко – материјали, клупи за седење, импровизиран бунар, масичка за X/0 и „не лути се човече“, како и новозасадено зеленило се содржини кои се дел од првата еко…