• чет. Мар 23rd, 2023

еко-проект

  • Home
  • ООУ „ЛАЗО ТРПОВСКИ“ УЧЕСТВУВАШЕ ВО ЕКО-ПРОЕКТОТ ВО ХАМБУРГ

ООУ „ЛАЗО ТРПОВСКИ“ УЧЕСТВУВАШЕ ВО ЕКО-ПРОЕКТОТ ВО ХАМБУРГ

На почетокот на месец септември, еко-проектот „Инвазивни растенија и животни во општина Карпош по течението на реката Вардар“ на учениците од 9б одделение од ООУ „Лазо Трповски“, стана дел од…