• пет. Мар 31st, 2023

еко-училница

  • Home
  • НОВА ЕКО – УЧИЛНИЦА ВО КАРПОШ

НОВА ЕКО – УЧИЛНИЦА ВО КАРПОШ

Учениците, наставниот и административно – техничкиот кадар и родителите ја создадоа втората еко – училница во основното училиште „Владо Тасевски“ во населбата Козле. Мотивирани од јавниот повик за најдобро уреден…

EKO – УЧИЛНИЦАТА ВО „БРАТСТВО“, НОВА КРЕАТИВНА ЗОНА ВО КАРПОШ

Палети за седење, гуми претворени во столчиња или саксии, креативни фигури од еко – материјали, ова е сликата од новата еко – училница на основното училиште „Братство“ во Тафталиџе 2.…